Campeonato de ajedrez por correo electrónico ajedrezmail.org
contacte ajuda

5 mv.
()
()
  Benvinguts al campionat continu d'escacs
per correu electrònic de
AjedrezMail.org
7524 usuaris registrats
882 partides obertes
Usuaris registrats
Email:
Clau:
 
Recordar clau
Email:
 
Inscripció nous jugadors
 
1.- Registra't, introdueix un e-mail i una clau per a registrar-te. Pots estar segur que aquest email només s'usarà per a jugar als escacs. Mai se li comunicarà a cap altre jugador ni res semblant. Si ho desitges, pots donar un nomb propi perquè els altres usuaris puguin reconèixer-te. Selecciona el màxim de partides simultànies que desitges jugar. Ara ja pots començar a concentrar-te. Per cert... és gratis. Cortesia de www.nuevoiris.com

2.- Vas a començar el campionat continu. Una vegada registrat, busca el teu primer contrincant i rebràs per e-mail les partides que et toquin jugar, com a màxim les quals hagis seleccionat.

3.- Els teus contrincants. En el campionat continu, el l'ordinador és el qual adjudica els contrincants, sent aquests els quals tinguin un rànquing semblant al teu i amb els quals àdhuc no hagis jugat. D'aquesta forma, totes les partides (menys possiblement les primeres) les disputaràs amb contrincants del teu nivell.
4.- ¿Com es juga? Molt fàcil. Una vegada que tens contrincant, el sistema et manarà a tu, si ets el jugador de blanques, un gràfic amb la partida per email perquè la vegis tranquil·lament en el teu ordinador. Si duus negres, et manarà un email comunicant-te que no comences el teu però que tens una partida establerta. Quan sàpigues que moure, punxant en un link en el email, entraràs en una pàgina web on introduiràs el teu moviment. Fet aixó, el teu contrincant rebrà un email amb la nova situació de partida i farà el mateix que el teu. Així fins que s'arribi per fi de partida en taules o victòria d'algun.
Un moviment té un límit de temps de 8 dies. Passat aquest límit, la partida se li donarà per perduda al jugador que deixi transcórrer aquest temps.

5.- El Rànquing. Ara tens una puntuació de 1600 punts ELO en el ranking. Segons els resultats que hagis obtingut, la teva puntuació ELO 1inicial s'anirà modificant segons aquest estàndar.
Patrocinado por SetLogo Regalo promocional y Merchandising nos ayudará en esta aventura
.
.
Español English Français Русско/Russian Deutsche Portugués Italiano 日本語/Japanese Català Galego Dutch Árabe
Aracasa Administración de Fincas Fuenlabrada | OnHorse13 | zeriscoffee, café de especialidad
Setlogo, regalo promocional y merchandising
[Tiempo 0.019907][Cac 40148331 / SQL 6552838]