Campeonato de ajedrez por correo electrónico ajedrezmail.org
contact help

5 mv.
()
()
  Welkom bij de Email-based Schaken,
speciaal voor jou verzorgd door ChessMail.org
7524 geregistreerde gebruikers
882 toegekende partijen
geregistreerde gebruikers
Email:
Wachtwoord:
 
Herinner jouw wachtwoord
Email:
 
Nieuwe spelers
 
1. - Registreren, vul jouw emailadres en wachtwoord tijdens het registreren. Jij zult er zeker van zijn dat jouw emailadres gebruikt wordt om te schaken. Geen enkele speler heeft toegang tot deze gegevens of enige andere soortgelijke gegevens. Als jij graag wilt, mag jij juist een eigen schuilnaam gebruiken om herkenbaar te zijn voor andere spelers. Bepaal de maximum van simultane partijen die jij wilt spelen. Nu mag jij beginnen met geconcentreerd te schaken. En verder ... het is helemaal GRATIS !!

Met dank aan www.nuevoiris.com

2. - Jij staat aan het begin van de permanente kampioenschappen. Eenmaal geregistreerd, een tegenstander zal aan jou gekoppeld worden en jij wordt op de hoogte gesteld door middel van email wat betreft de partijen. Jij gaat spelen, afhankelijk van het door jouw gekozen maximum simultane partijen.

3. - Jouw tegenstanders. In de permanente kampioenschap, de server selecteert de tegenstanders dat het best met jouw niveau en rating aansluit, samen met de laatste optelsom van vorige confrontaties. Hoewel, elke partij (eerste partijen verwacht, mogelijk) zal gekoppeld worden met tegenstanders van jouw niveau.
4. - Hoe ga ik spelen ? Erg simpel. Als het mogelijk is wordt een tegenstander aan jou gekoppeld, het systeem stuurt dan een emailbericht naar jou met de gegevens van de partij. Dan kan jij jouw zet uitvoeren door te klikken d.m.v. ingebouwde link "VOLGENDE ZET".
Als jij met Zwart speelt, dan moet jij even wachten op jouw tegenstander die eerst gaat zetten, daarna krijg jij een emailbericht waarin het staat dat jij aan de beurt bent.
Eenmaal heb jij een zet gedaan, dan krijgt jouw tegenstander ook soortgelijke emailbericht met de nieuwe stelling en ga maar door, tot het einde van de partij (winst, remise of verlies).
Jij hebt een tijdspanne van 8 dagen om een zet te doen en geeft dan door aan jouw tegenstander.
Als het limiet overschreden wordt, voor jou óf voor jouw tegenstander, de partij wordt verloren verklaard.5. - Rating Bij de start heb jij een ELO-rating van 1600 op de ranglijst. In combinatie met de door jouw behaalde resultaten wordt jouw rating bijgewerkt.
Patrocinado por SetLogo Regalo promocional y Merchandising nos ayudará en esta aventura
.
.

Español English Français Русско/Russian Deutsche Portugués Italiano 日本語/Japanese Català Galego Dutch Árabe
Aracasa Administración de Fincas Fuenlabrada | OnHorse13 | zeriscoffee, café de especialidad
Setlogo, regalo promocional y merchandising
[Tiempo 0.024301][Cac 40301042 / SQL 6577204]